Tagadam's Horses
Onze Fokkerij
Copyright

Inleiding
Het Ras
Onze Fokkerij
Onze Hengsten
Paarden te koop
Contact


HORSEMANSHIP EN FOKKERIJ

Voor ons uitgesloten een paard zadelmak te maken op 2 dagen van de veldentesten!

Onze paarden zijn goed opgevoed vanaf hun geboorte. We beginnen met het werken in vrijheid en eindigen met opzadelen en het mennen en het grondwerk.

Paarden die zich comfortabel en goed voelen leveren  fantastisch werk en zullen uiteraard voldoen aan de eisen van de ruiter.

Veulens als volwassen paarden leven zoveel mogelijk in kudde op de weide dit verbetert degelijk  hun sociabiliteit zo hebben ze dagelijks contact met de mens jong en oud. 

De veulens zijn gespeend tussen 6 maand en een jaar.

Onze veulens en merries worden opgevolgd door de veearts, smid andere artsen ( ostéo, kiné,  tandarts) kunnen ingrijpen indien nodig. 

Al onze paarden zijn gevaccineerd, ontwormd, gechipt en in bezitten van een paspoort.

Een familiale fokkerij waar iedereen zijn plaats heeft.

Christel

 

Besteedt haar tijd met paarden sinds 1987.en heeft een speciale gave ze kan heel goed om met zogezegd" moeilijke" paarden.

Ervaring dressuur en jumping.

Ze heeft zich  gespecialiseerd in de studie van  het gedrag en heropvoeding van"moeilijke"paarden opvoeding van veulens (in samenwerking met de merrie) 

Beheert de planning en coaching van het africhten .Ieder paard,veulen zal door Christel's handen gaan bij elke fase van het zadelmak maken.

Nicolas

Zorgt voor gras,hooi, voeding,water... en controleert of er genoeg is voor alle dieren.

Hij houdt zich ook bezig met het africhten en het mennen, presentatie en het mennen tijdens de veldentesten.

Bryan

Hij is er heel klein  letterlijk ingedompeld vanaf zijn geboorte leeft hij tussen de paardjes zorgt voor de gezelligheid tussen veulens en mens Uren kan hij ze observeren en men hen spelen in de weide.Hij zal het genoegen hebben de eerste te zijn het paard te berijden tijdens het zadelmak maken.
Het is ook hij die het eerste deel van de testproeven zal doorgaan. 

Théo

Ook hij is vanaf de geboorte tussen paardjes en houdt een oogje in 't zeil ,vergezeld zijn grote broer die voor de veulens en hun mama zorgen en en ze allen een dikke knuffel geven.

MoKito

Daar is onze waker !

Met hem zijn de paardjes in veiligheid.